Pesto Soslu Mantar Sote
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pesto Soslu Mantar Sote Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Pesto Soslu Mantar Sote

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kestane mantarlarını yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın ve 1’er santim kalınlığında olacak şekilde dilimleyin. Bir tavada zeytinyağını ısıtın ve mantarları ilave edin. Birkaç dakika soteleyin, tuz ve karabiber ile tadlandırın.
  2. İnce kıyılmış biberiye yapraklarını ekleyin ve 5 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp pesto sos ile karıştırın. Üzerini dolmalık fıstık ve fesleğen yaprakları ile süsleyin. Sıcak ya da ılık servis yapın.
  3. Dilerseniz, kimyonlu mantar sote tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Mantarlı Tarifler Vejetaryen Yemekleri Farklı Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma