Tavuk Ve Tarhun Otlu Pesto Soslu Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Ve Tarhun Otlu Pesto Soslu Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Tarhun otlu pesto sos için

Servis için

Tavuk Ve Tarhun Otlu Pesto Soslu Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Dilerseniz tavuk eti yerine, kabak, havuç gibi sebzeler de tercih edebilirsiniz. Geniş bir tencerede suyu kaynatın. Tuz ekleyip makarnayı tencereye aktarın ve paketin üzerindeki pişirme süresi kadar haşlayın. Bir tavada zeytinyağını ısıtın ve tavuk etlerini soteleyin.

İnce kıyılmış tarhun otu, rendelenmiş limon kabuğu, limon suyu, çam fıstıkları, ince doğranmış sarımsak ve zeytinyağını püre haline gelinceye kadar mutfak robotunda çekin.

Makarnanın suyunu süzün. Tavuk etleri ve pesto sosu ilave edip harmanlayıp servis tabağına alın. Makarnanın üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpin. Karabiber ekip, bebek roka yaprakları ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Alternatif olarak klasik pesto soslu makarna tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese