Pirinçli Semizotu
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pirinçli Semizotu Tarifi İçin

Malzemeler

Pirinçli Semizotu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Semizotunu bol suyla yıkayıp suyunu iyice süzdürün. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında soteleyin. İri parçalar şeklinde koparılmış semizotunu ilave edip 1-2 dakika kavurun. Limon suyu ve suyu ilave edip pişirin. Pirinç ve ince kıyılmış dereotunu da ilave edip yaklaşık 10 dakika pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Gerekirse sıcak su ilave edin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Pilav Tarifleri

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)