Pazılı Ve Mantarlı Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazılı Ve Mantarlı Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Pazılı Ve Mantarlı Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilmiş kaynar suda 8-10 dakika haşlayın.
  2. Ayrı bir tavada zeytinyağını ısıtıp sarımsakları, mantarları, file badem ve fındık karışımını kavurun. Ocaktan alın, kremayı ve taze çekilmiş karabiberi ekleyip karıştırın.
  3. Makarnayı haşladıktan sonra süzün. Sosuyla karıştırın. En son rendelenmiş peynir ekleyin. Hemen servis yapın. Afiyet olsun.
  4. Klasik mantarlı makarna veya mantarlı ve kremalı makarna tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Mantarlı Tarifler Pratik Yemek Tarifleri Pilav ve Makarna Tarifleri Tencere Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Makarna Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese