Patatesli Ve Yumurtalı Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patatesli Ve Yumurtalı Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Patatesli Ve Yumurtalı Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Ortasını havuz şeklinde açın ve yumurtaları kırıp süt ve tuz ekleyerek yoğurun. Yoğurduğunuz sert kıvamlı hamuru 3 bezeye ayırın. Bezelerin üzerini nemli bir bezle örterek 2 saat bekletin. Bezelerin üzerine hafifçe un serpip incecik açın. 12 tane 15 cm’lik yuvarlaklar kesin. Yuvarlakların ortasına orta kısmı çukur olacak şekilde patates pürelerini yerleştirin. Çukurlara birer yumurta kırın. Diğer makarna hamuru parçalarını pürelerin üzerine yerleştirip kenarlarını sıkıca kapatın. Kaynar suya ekleyip haşlayın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Pratik Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Yumurtalı Tarifler Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese