Mantarlı Ve Adaçaylı Lingiuni Makarna
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Ve Adaçaylı Lingiuni Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Üzeri için

Mantarlı Ve Adaçaylı Lingiuni Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Makarnayı haşlayıp süzün. Sosu için tereyağını geniş bir tavada eritin. Dilimlediğiniz mantarları ilave edip yumuşayıncaya kadar pişirin. Ezdiğiniz sarımsak ve adaçayı yapraklarını ilave edip 2-3 dakika daha pişirin. Limon suyu, tuz ve baharatları ilave edin. Süzdüğünüz makarnayı sosun üzerine ilave ederek iyice karıştırın ve ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese