Limonlu Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limonlu Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Limonlu Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Makarnayı zeytinyağı ilave edilmiş kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün. Limonların kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın.

Tereyağını eritin. Limon suyu ve rendelenmiş kabuğunu ekleyin. Kremayı ilave edip haşlanmış makarnayı sosa karıştırın. Bezelyeyi ekleyin. Frenk soğanlarını 1 cm kalınlığında doğrayıp makarnaya karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Servis tabağına alarak sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Pratik Yemek Tarifleri Makarna Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese