Karnabaharlı Ve Peynirli Makarna
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karnabaharlı Ve Peynirli Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Karnabaharlı Ve Peynirli Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin makarna tarifleri listesinden iyi bir seçim. Makarnayı biraz diri olacak şekilde haşlayın. Yarım çay bardağı zeytinyağını makarnaya ekleyip karıştırın.

Karnabaharları minik çiçeklere ayırıp yıkayın. Derin bir kaba yarım çay bardağı zeytinyağı, ince kıyılmış sarımsak, limon suyu, tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberi ekleyip iyice karıştırın. Karnabaharları kabın içine aktarıp karıştırın. Karışımı yağlı kağıt üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.

Daha sonra makarnaları üzerine ekleyin. Bezelyeyi de ilave edin. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpip 5 dakika daha fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Makarna Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)