Kabaklı Ve Safranlı Erişte
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kabaklı Ve Safranlı Erişte Tarifi İçin

Malzemeler

Kabaklı Ve Safranlı Erişte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kabakların uç kısımlarını kesip dilimleyin. Kapariyi sudan geçirip süzün. Biberi temizleyip küp şeklinde doğrayın. Tulum peynirini ufalayın.
  2. Zeytinyağını tavada ısıtıp kabağı soteleyin. 1 kahve fincanı su ilave edip kabaklar yumuşayıncaya ve suyunu çekinceye kadar pişirin. 1 tutam tuzla tatlandırın.
  3. Erişteyi paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayın.
  4. Safranı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve erişteyi süzün.
  5. Kabaklı karışım, kırmızı dolmalık biber ve kapariyi ilave edip harmanlayın. Peynir ve pul biberi ekleyip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Kabaklı Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese