Kabaklı Ve Bademli Tagliatelle
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kabaklı Ve Bademli Tagliatelle Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kabaklı Ve Bademli Tagliatelle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tagliatelle makarnayı kaynayan tuzlu suda pişirip süzün. Kabakları yıkayıp kabuklarını soymadan enlemesine ortadan ikiye bölün ve yarım ay şeklinde ince dilimleyin. 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile tavada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. File bademleri ayçiçeği ile rengi koyulaşıncaya kadar kavurun. Sarımsağı rendeleyip kalan zeytinyağında soteleyin. Kremayı, makarnayı, kabakları, bademleri, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Servis tabağına alıp üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kuruyemişli Tarifler Vejetaryen Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Makarna Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)