Kabaklı Ravioli
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kabaklı Ravioli Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç dolgusu için

Sosu için

Üzeri için

Kabaklı Ravioli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamur için un, yumurta ve zeytinyağını karıştırıp orta yumuşaklıkta bir hamur yoğurun. Merdane yardımı ile 20 cm eninde ince hamurlar açın. Dolgusu için kabakların kabuklarını soyup rendeleyin. Elinizle sıkarak fazla suyunu çıkarın. Küçük küp kestiğiniz parmesan peyniri, ricotta peyniri, kabak, yumurta, tuz ve karabiberi karıştırın. Harcı mantı yapımındaki gibi açılan hamurun üzerine aralıklarla paylaştırın. Üzerine aynı büyüklükteki diğer hamuru kapatın. Hamur keseceği veya bıçak yardımı ile malzemeli kısımları kesip kenarlarını iyice yapıştırın. Raviolileri suda haşlayıp servis tabağına alın. Sosu için kabakların kabuğunu soyup rendeleyin. Kremayı bir sos tenceresine alarak ısıtın. Rendelenmiş kabakları ve muskatı ekleyip karıştırın. Sosu bir servis tabağına alın. Raviolileri üzerine yerleştirin. Üzeri için zeytinyağını küçük bir sos tenceresinde ısıtıp kırmızı toz biberi ekleyin. Raviolilerin üzerine gezdirip, sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Peynirli Tarifler Hamur İşi Tarifleri Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese