Etli Noodle
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Noodle Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Noodle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Erişteyi kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp sudan geçirin ve süzün. Etleri şeritler halinde kesin ve 1 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyerek pişirin. Biber-lerin çekirdeklerini temizleyip ince şeritler halinde doğrayın. Ayrı bir tavada biber ve ince dilimlenmiş mantarları kalan zeytinyağı ile yüksek ateşte soteleyin. Soya sosu, karabiber ve etleri ilave edin. Erişteyi ekleyip iyice karıştırın. Servis tabağına alıp üzerine kavrulmuş susam serpiştirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Et Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese