Domates Soslu Gnocchi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Domates Soslu Gnocchi Tarifi İçin

Malzemeler

Domates Soslu Gnocchi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğan ve biberi küp şeklinde doğrayın. Zeytinyağında 3 dakika kavurun. Sarımsağı rendeleyerek ekleyin.

Domateslerin kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğradıktan sonra soğanlara ilave edin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Kısık ateşte 10 dakika pişirin.

Gnocchi’leri makarna gibi tuzlu suda haşlayıp süzün ve domatesli karışıma ekleyin. Fesleğen ilave edin. Bir fırın kabına aktarın ve üzerine mozarella peynir dilimleri yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında peynir eriyinceye kadar pişirip, kekik serpiştirerek sıcak servis yapın.

Gnocchi: Patatesli hamurla hazırlanan bir çeşit makarna.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Makarna Tarifleri Sos Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese