Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Makarnalar kolayca uygulanabilen yemek tarifleri arasında üst sıralarda yeralıyor.

Labada, ebegümeci ve ısırganotunu temizleyip kıyın. 1 kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp hazırladığınız otları soteleyin. 1 tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp karıştırın.
 
Maydanozu temizleyip kıyın. Peyniri küp küp kesin.
 
Kalem makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayıp süzün. Otlu karışım ve kalan zeytinyağını ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine ceviz, peynir ve maydanozu ilave edip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Makarna Tarifleri Peynirli Tarifler

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese