Çedar Peynirli Makarna
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çedar Peynirli Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Çedar Peynirli Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 200 derecede ısıtın. 2.5 cm boyutunda küp doğranmış balkabağını yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip üzerine zeytinyağı, tuz ve karabiber gezdirin. Balkabakları yumuşayana kadar 15-20 dakika kadar pişirin. Bu sırada makarnayı haşlayın.
  2. Tavada tereyağını eritin, üzerine un ve hardalı ekleyin. Ardından sütü yavaşça ve sürekli karıştırarak ilave edin.
  3. Kabakları fırından alın, çedar ve parmesan peyniri0 ile birlikte robottan geçirerek püre haline getirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.Püreyi, makarna ile derin bir kapta karıştırın.Fırın kabına alarak 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Tencere Yemekleri Makarna Tarifleri Fırın Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)