Canneloni
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Canneloni makarna İtalyan mutfağına ait lezzetlerden olup makarna grubunda yer almaktadır. İtalyan mutfağı denildiğinde makarnalar, pizzalar, soslar ve mutfak tekniklerinin mimarisi olması sebebi ile ön plana çıkmaktadır. Canneloni makarna da içi çeşitli dolgularla doldurulan makarnalar arasında yer almaktadır. Ancak Canneloni makarnayı bulmak zor geliyorsa size canneloni tadında bir tarif getirdik. Hem kolay hem pratik olması sebebi ile sofralarınızdan ayırmayacağınız lezzetler arasında yer almaya hazır tarifimiz sizlerle.. Bu tarifi kreple yapmak da mümkün.

İtalyan mutfağından tortellini in brodo ve vitello tonato tarifine göz atmayı unutmayın.

Canneloni Tarifi İçin

Malzemeler

Krep için:

Domates sos için:

İç harcı için:

Canneloni

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Krep hamuru yapmak için sırası ile yumurta, un, su, süt, tuz  -tüm krep malzemeleri-koyulur ve çırpılır.   
  2. Domates sos için, domatesler soyulur, sarımsaklar ezilir diğer malzemelerle ocakta özleşene kadar kaynatılır. Domates sos üzeri için yapılır.
  3. İç harç için otlar tamamen öldürülmeden kavrulur ve sırası ile tulum peynir ve labne ya da krem peynir eklenir.
  4. İç harcı istediğiniz şekilde tatlandırabilirsiniz. Krep rulo olacak şekilde sarılır üzerine domates sos ve rende peynir ve maydanoz ile servis edilir. 

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Fırın Yemekleri Akşam Yemeği MasterChef Tarifleri İtalyan Mutfağı Yemekleri Yumurtalı Tarifler

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese