Bonfileli Tagliatelle
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bonfileli Tagliatelle Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Üzeri için

Bonfileli Tagliatelle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tagliatelle makarnayı haşlayıp suyunu süzün. Sosu için etleri geniş bir kaba alarak üzerine zeytinyağı, taze kekik, küçük doğradığınız sarımsak, tuz ve beyaz biberi ekleyip 2 saat buzdolabında marine edin. Bir sos tenceresinde tereyağını eritin. Piyazlık doğradığınız soğanları esmer şekerle birlikte karamelize edin. Dinlenen etleri marine sosuyla beraber soğanlara ilave edip etler suyunu çekene kadar pişirin. Tagliatelle makarnanızı bir servis tabağına alıp üzerine etleri yayın. Kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Makarna Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)