Biberli Erişte
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberli Erişte Tarifi İçin

Malzemeler

Biberli Erişte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Erişteyi 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı sıvıyağ eklenmiş suda haşlayıp süzün. Biberleri temizleyip jülyen doğrayın. Kereviz saplarını temizleyip doğrayın. Yer fıstıklarını ılık suda 15-20 dakika beklettikten sonra teflon tavada yağsız olarak kavurun. Acı ve tatlı kırmızıbiber sosu ile soya sosunu bir kapta karıştırın. Sıvıyağı tencerede ısıtıp biberleri soteleyin. Yerfıstıkları, sebze ve soslu karışımı ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar sotelemeye devam edin. 

Erişteleri geniş bir servis kasesine alın. Sebzeli karışımla harmanlayıp sıcak veya ılık servis yapın.

Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Tarif Kategorileri

Vejetaryen Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Makarna Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Yoğurtlu Makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)