Kışa Özel Tart Tatine
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kışa Özel Tart Tatine Tarifi İçin

Malzemeler

Tart hamuru için

İç harcı için

Üzeri için

Kışa Özel Tart Tatine

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tart hamuru için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir karıştırma kabına alın. Tüm malzeme iyice özdeşleşene kadar yoğurun. Hamuru streç filmle sarıp buzdolabında bir saat bekletin. 
  2. İç harcı için, bebek patateslerin kabuklarını soyun. Hafif haşlanmış Brüksel lahanası, yuvarlak doğradığınız bebek patatesler ve pancarı geniş bir kaba alın. Tuz, karabiber, bal ve zeytinyağını ilave edip karıştırın. Tereyağını geniş bir tavada eritin. Ortadan ikiye kestiğiniz Brüksel lahanalarını tavanızın tabanına dizin. Üzerine patatesler ve pancarları dizin. 3-4 dakika pişirip ocaktan alın. 
  3. Dinlenen tart hamurunu tavanızın büyüklüğünde ince açın ve sebzelerin üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 20 dakika pişirin. Tartınızı bir servis tabağına çevirin. Üzerini küçük doğradığınız keçi peyniri ve taze kekik dalları ile süsleyin. Dilimleyerek sıcak servis yapın

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart
Balkabaklı Mini Tart
Armutlu cevizli cheesecake tart
Cevizli şekerlemeli çikolatalı tart