Jambonlu Ve Parmesan Peynirli Poğaça
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Jambonlu Ve Parmesan Peynirli Poğaça Tarifi İçin

Malzemeler

Jambonlu Ve Parmesan Peynirli Poğaça

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Jambonu tavada kıtırlaşana kadar kızartın. Soğuduktan sonra küçük parçalar şeklinde kesin. Süt, tereyağı ve jambonları bir sos tenceresine alın. Tuz, soğan tozu, şeker, küçük kesilmiş kırmızıbiber ve acı toz biberi ekleyip karıştırın. Unu eleyerek bir tahta kaşıkla sürekli aynı yöne olacak şekilde hamur kıvamını alıncaya kadar hızlıca karıştırarak pişirin. Hamur fokurdamaya başlayınca ocağı kapatıp kenara alın. Hamur soğuduktan sonra yumurta ve parmesan peynirini ekleyin. Soğuyan hamurdan yuvarlaklar yapıp önceden 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Poğaça Tarifleri Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Haşhaşlı Poğaça
Sütsüz Poğaça
Diyabetik Poğaça
Kruvasan poğaça
Türk poğaçası
Sirkeli Poğaça