Pizza Napoli
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Yemek tarifleri arasında öğle ve akşam yemeği için çok güzel bir tarif. Gelin ton balıklı ve kaparili pizza napoli nasıl yapılır birlikte görelim. 

Pizza yapmak konusunda tecrübeli değilseniz, evde pizza yapma rehberine göz atmayı unutmayın.

Pizza Napoli Tarifi İçin

Malzemeler

Pizza Napoli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ilık suyu yoğurma kabına alın. Maya ve şekeri ekleyip 5 dakika bekletin. Tuz ve zeytinyağı ekleyin. Unu azar azar ve eleyerek ilave edip5 dakika yoğurun. Gerekirse un ekleyin. Üzerini örterek mayalanmaya bırakın.
  2. Mozzarella ve domatesler yuvarlak olacak şekilde kesin. Kaparilerin fazla tuzunu almak için bir süre suda bekletin.
  3. Pizza sosu için karıştırma kabına salça, yarım çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kekik ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını ekleyerek çırpın.
  4. Hamuru unlanmış tezgahta elinizle bastırarak yuvarlak ve ince şekilde açın. Hazırlanan sosu üzerine gezdirin.
  5. Önce yuvarlak mozzarellaları, daha sonra domates ve diğer malzemeleri pizza hamurunun üzerine yayın.
  6. Hazırladığınız pizzayı, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika kadar pişirin. Pizzayı fırından alıp kapari, fesleğen yaprakları, kekik ve zeytinyağıyla süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Pizza Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Sucuklu Pizzeta
Dana pöç pizzetta
Yılbaşı pizzası
Krepyoka pizzası
Deep Dish Pizza
Karnabahar pizza