Fesleğenli Vegan Kurabiye
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Yusuf Adem Uzun’dan hazırlanışı kolay ve lezzetli vegan kurabiye tarifi ile karşınızdayız. Glutensiz yulaf ezmesi, bitkisel süt, fesleğen ve domates ile hazırlanan bu kurabiyeyi, çay saatlerinde afiyetle tüketebilirsiniz.

Vegan menülerine uygun tahinli tuzlu kurabiye ve pişmeyen kurabiye tarifine de göz atın.

Fesleğenli Vegan Kurabiye Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Fesleğenli Vegan Kurabiye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bütün malzemeyi derin bir kaba alarak yoğurun ve 8 eşit parçaya bölün.
  2. Her bir parçayı yuvarladıktan sonra avuç içinizde hafifçe bastırın ve glutensiz yulaf ezmesine bulayarak yağlı kâğıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında 25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis edin.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kurabiye Tarifleri Glutensiz Tarifler Yulaflı Tarifler Vegan Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Portakallı anne kurabiyesi
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Elmas Kurabiye
Dondurma Kurabiye
Pudingli Kurabiye