Pırasalı Ve Keçi Peynirli Kiş
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Yumuşaklığı ve lezzeti ile bilinen keçi peyniri, hamur işi tariflerde sık sık kullanılır. Malzemeler hazırsa, pırasalı ve keçi peynirli kiş nasıl yapılır birlikte görelim.

Pırasalı Ve Keçi Peynirli Kiş Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamur için

Pırasalı Ve Keçi Peynirli Kiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pırasaları 1-2 cm kalınlığında doğrayıp zeytinyağında yumuşayıncaya kadar kavurun. Tuz, karabiber, pul biber ile tatlandırıp ılınmaya bırakın. 250 gr peyniri ufalayarak pırasaya ekleyin. Hamur için bütün malzemeyi yoğurarak karıştırın. Unlanmış tezgahta bir merdane yardımıyla hamuru çok inceltmeden açın ve hamurun kenarlarını yukarı doğru kaldırarak kelepçeli kalıba yerleştirin. Pırasalı karışımı içine doldurun. Kalan peyniri üzerine ufalayıp pul biber ve çam fıstıklarını serpiştirin. 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kiş Tarifleri Peynirli Tarifler Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Pırasalı Tarifler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Dağ Mantarlı Kiş
Semizotlu kiş
Börülceli ve sebzeli kiş
Kahvaltılık kiş
Peynirli mini kiş
Kuşkonmazlı keçi peynirli kiş