Ton Balıklı Milföy Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ton Balıklı Milföy Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Ton Balıklı Milföy Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla kesip muffin kalıplarına yerleştirin. Kabarmamaları için tabanlarını çatalla delin. 180 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Bir karıştırma kabında ton balığı, ince kıyılmış taze soğan, dereotu, kırmızı biber ve mısırı karıştırın. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edin. Fırından çıkardığınız milföy hamurları soğuduktan sonra içlerine ton balıklı harçtan koyarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Balık Yemekleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Milföylü Tarifler Börek Tarifleri Ton Balıklı Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek