Tavuk Etli Kızarmış Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Kızarmış Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Üzeri için

Tavuk Etli Kızarmış Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk etlerini yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyerek parçalara ayırın. İnce doğradığınız kırmızı biber ve taze soğanı zeytinyağında soteleyin. Tavuk etlerini ekleyip birkaç dakika pişirin. Kremayı ekleyin. Tuz karabiber ile tatlandırıp ocaktan alın. Yufkaları tezgaha serip her birinden 6 üçgen elde edecek şekilde kesin. Geniş kısımlarına tavuklu harçtan yerleştirip geniş rulo şeklinde sarın. Kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin Frenk soğanı ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Hamur İşi Tarifleri Tavuk Yemekleri Börek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek