Tavada Kadayıf Böreği
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavada Kadayıf Böreği Tarifi İçin

Malzemeler

Tavada Kadayıf Böreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Dil peynirini tel tel ayırın. Yumurtaları bir kaseye kırın. Yoğurt, süt, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip çırpın. Kadayıfı ekleyip harmanlayın. Kadayıfın yarısını yağlanmış tavaya yayın. Üzerine tel tel ayırdığınız peyniri serpin. Kalan kadayıfı üzerine yayıp tavada pişirin. Dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri Peynirli Tarifler Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek