Tarhunlu Börek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tarhunlu Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamuru için

Tarhunlu Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, toz şeker, tuz, su ve mayayı karıştırıp hamur yoğurun. 1 saat kadar dinlenmeye bırakın. Böreğin iç harcı için gerekli olan malzemeleri küçük doğrayıp tümünü bir kapta harmanlayın. Daha sonra hamuru mandalina büyüklüğünde bezelere ayırıp yuvarlak açın. Harcı içlerine paylaştırıp kenarlarını kapatın. Fırın tepsisine dizin. 180 derece fırında hamurların üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek