Patatesli Ve Kaşar Peynirli Mini Gül Börek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patatesli Ve Kaşar Peynirli Mini Gül Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Patatesli Ve Kaşar Peynirli Mini Gül Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patatesleri yıkayıp yumuşayana kadar kaynar suda haşlayın. Kabuklarını soyup rendeleyin. Soğanın kabuğunu soyup kıyın.
  2. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı kısık ateşte kavurun. Rendelenmiş patatesi ekleyip birkaç dakika daha kavurmaya devam edin.
  3. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biberle tatlandırın. Yufkaları dört parmak kalınlığında şeritler şeklinde kesin.
  4. Üzerine patatesli harçtan sürüp rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Rulo şeklinde sarıp bir ucunu sabit tutarak kendi çevresinde sarın.
  5. Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizip üzerine zeytinyağı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Börek Tarifleri Peynirli Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek