Pastırmalı Ve Patatesli Paçanga Böreği
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pastırmalı Ve Patatesli Paçanga Böreği Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Pastırmalı Ve Patatesli Paçanga Böreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Patateslerin kabuklarını soyup küçük küp şeklinde doğrayın ve yumuşayıncaya kadar haşladıktan sonra soğumaya bırakın. Yufkaları tezgaha serip ortadan ikiye kesin. Her bir parçayı üç eşit üçgen parçaya bölün. Peyniri rendeleyerek soğuyan patateslere ekleyin. Biberleri ince doğrayıp ilave edin. Tuz, karabiber, pul biber ile tatlandırın. Yufkaların geniş tarafına patatesli harçtan ekleyin. Üzerine pastırma parçaları yerleştirip sıkıca sarın. Ayçiçeği yağını tavada ısıtıp börekleri kızartın. Sıcak servis yapın.

Dilerseniz, 30 dakika da hazırlayabileceğiniz tavada paçanga böreği tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Kızartma Tarifleri Börek Tarifleri

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek