Havuçlu Ve Ispanaklı Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Havuçlu Ve Ispanaklı Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Havuçlu Ve Ispanaklı Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yağlanmış tepsiye bir yufkayı yayın. Bir kapta yumurta, yoğurt ve zeytinyağını çırpıp yufkanın üzerine sürün. Havuçları rendeleyip yufkanın üzerine serpin. İkinci yufkayı üzerine kapatın. Tekrar yoğurtlu harçtan sürün. Ufak doğranmış ıspanakları kimyon ve tuzla karıştırıp üzerine serpiştirin. Sucukları ilave edin. Peyniri çatalla ezip üzerine serpiştirin. Son yufkayı üzerine kapatıp kalan yoğurtlu harcı sürün. 180 dereceye ayarlanmış fırında altı ve üstü kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Börek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek