Tencere Kebabı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tencere Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Tencere Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bonfileyi ince uzun şeritler halinde doğrayın. Soğanları soyup tahta şişlere bir soğan bir et (eti zigzag olacak şekilde şişe geçirmelisiniz) olacak şekilde dizin. Yayvan bir tavada her tarafları eşitmiktarda pişecek şekilde pişirin. Daha sonra önceden rendelemiş olduğunuz domatesleri etlerin üzerine ilave edin. Tuz ve karabiber serpip defne yapraklarını ekleyin. Etler domateslerin suyunu çekinceye kadar pişirin. Fırınlanmış patates ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kırmızı Et Yemekleri Kebap Tarifleri Et Tarifleri Diğer Tarifler Tencere Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı