Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Bonfile için

Polenta için

Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bonfileyi bir tencereye alın. Üzerine su, defne yaprağı ve değirmen karabiberi ilave edin. Bonfile yumuşayıncaya kadar haşlayıp ocaktan alın. Et suyunu süzüp temiz bir tencereye alın.
  2. Polenta için süzdüğünüz et suyuna tuz ve tereyağını ekleyip tekrar kaynatın. Mısır ununu tel süzgeçten geçirin. Su kaynamaya başlayınca tencereye boşaltıp karıştırın. Karışımı tencerenin kenarlarına yapışmayacak hale geldiğinde ince kıydığınız yeşillikleri ilave edip karıştırın. Polentayı bir servis tabağına alın. Üzerine haşladığınız bon leyi ilave edip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Et Tarifleri MasterChef Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı