Keme Kebabı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

En lezzetli mantarlar arasında yer alan keme mantarı, ülkemizde en çok İç Anadolu'da yetişir. Hazırsanız, kuzu etli keme kebabı nasıl yapılır birlikte görelim.

Keme Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Keme Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kıyma, maydanoz, soğan ve tuzu bir kaba alıp yoğurun. Ceviz büyüklüğünde köfteler hazırlayın. Keme mantarı ve köfteleri değişimli olarak fırın tepsisine dizin. 200 derece fırında 35 dakika pişirin. 10 dakika bekletip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Fırın Yemekleri Kebap Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı