Fırın Ağzı Kebabı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırın Ağzı Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Fırın Ağzı Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biberlerin çekirdek kısımlarını temizleyip doğrayın. Fırına dayanıklı bir kaba pirzolaları boşluk kalmayacak şekilde dizin. Ayıkladığınız sarımsakları ve halka dilimlediğiniz domatesleri etlerin üzerine yayın. Tereyağını küçük parçalar halinde domateslerin üzerine yerleştirin. Baharatlarını ve tuzunu serpip önceden ısıtılmış 200 derece fırında etler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Yöresel Tarifler Kebap Tarifleri Et Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı