Etli Ve Pideli Mantar
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Ve Pideli Mantar Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Ve Pideli Mantar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mantarları temizleyip dörde kesin. Patatesin kabuğunu soyup küp şeklinde kesin. Biberi temizleyip zar şeklinde doğrayın. Taze soğanı temizleyip kıyın. Pideyi küçük parçalar şeklinde doğrayın. Sarımsakları kıyın. Domatesleri rendeleyin. Ayçiçek yağının 1 yemek kaşığı kadarını tavada ısıtıp sarımsak ve pideleri kavurun. Ocaktan alın. Kalan ayçiçek yağını tencerede ısıtıp küçük parçalar şeklinde kesilmiş dana etini kavurun. Rendelenmiş domates ve mantarları ekleyip kavurun. Baharat, tuz, biber, patates ve sıcak suyu ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan alıp pideli karışım ve taze soğanı ekleyin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı