Etli Misafir Yemeği
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Bonfile veya antrikot ile hazırlanan etli misafir yemeğinde, etler özel sosla marine edilir. Sebzelerle birlikte servis edilir. Malzemeler hazırsa, Sahrap Soysal'dan etli misafir yemeği için detaylara geçebiliriz.

Etli Misafir Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Marinasyon sosu için

Etli Misafir Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Marinasyon sosu için gerekli malzemeyi bir kaba alarak karıştırın. Eti sosla birlikte karıştırdıktan sonra ağzını kapatın ve 1 saat süreyle buzdolabında bekletin.
  2. Geniş bir tencereye eti alın ve orta ateşte, sık sık karıştırarak suyunu çekene kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. 
  3. Üzerine soğan, sarımsak, tereyağı, tuz, karabiber ve zerdeçalı ilave ettikten sonra yine karıştırarak 5 dakika daha pişirin. 
  4. En sonunda kremayı ilave edin, karıştırarak 2-3 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.
  Servis Önerisi

İsterseniz kibrit çöpü doğranmış ve kavrulmuş sebzelerle birlikte servis edin.

Tarif Kategorileri

Kırmızı Et Yemekleri Davet Yemekleri Ana Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı