Cotoletta Alla Milanese
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Şef İsmet Saz'dan davet sofralarına çok yakışacak bir tarifimiz var. Dana eti, yumurta, roka ve galeta unu ile hazırlanan bu tarifi mutlaka defterinize ekleyin.

Cotoletta Alla Milanese Tarifi İçin

Malzemeler

Cotoletta Alla Milanese

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Eti buzdolabından, pişirmeden 1 saat önce çıkarmak önemli. Oda sıcaklığına yaklaşan et daha yumuşak ve sulu olur. 
  2. Eti, önce un daha sonra çırpılmış yumurta, galeta unu ekleyerek sırasıyla kaplama işlemini gerçekleştirin. 
  3. Daha sonra tereyağını tavaya alıp eriyene kadar ısıtın. Etin iki tarafını da 4’er dakika altın rengini alana kadar pişirin. 
  4. Zeytinyağı, limon ve tuz ile tatlandırdıktan sonra roka ile servis edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Davet Yemekleri Ana Yemek Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı