Çin Usulü Sebzeli Bonfile
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çin Usulü Sebzeli Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Sebze sote için

Çin Usulü Sebzeli Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kasede karıştırın. Ayrı bir kasede jülyen kesilmiş bonfile ve mısır ununu harmanlayın. Mısır unlu etleri yapışmaz yüzeyli bir tavada mühürleyin. Üzerine sosu ilave ederek etler iyice yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Sebze sote için ince jülyen doğradığınız sebzeleri susam yağında soteleyin. Pişen etlerinizi bir servis tabağına alın. Üzerine sebze soteyi ilave edip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Farklı Et Yemekleri Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Sebze Tarifleri Çin Mutfağı Et Tarifleri Akşam Yemeği Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı