Chou Roussı (Kuzu Etli Lahana)
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Chou Roussı (Kuzu Etli Lahana) Tarifi İçin

Malzemeler

Chou Roussı (Kuzu Etli Lahana)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kuzu etini kuşbaşı doğrayın. Lahanaların ortasını çıkarıp ince ince doğrayın. 
Tereyağını tencereye alıp kızdırın. Etleri ekleyip kavurun. Lahanaları ekleyin. Sık sık karıştırarak lahana ve eti birlikte kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve defneleri ekleyin. Bu arada sıvı yağı yavaş yavaş ekleyin. 
Etler ve lahanalar yumuşayıp rengi koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edin. Patatesleri soyup doğrayın ve kızgın yağda çevirin. Etli lahanayı patateslerle birlikte sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı