Tepside Kebbe (Kobba, Kubba)
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tepside Kebbe (Kobba, Kubba) Tarifi İçin

Malzemeler

Tepside Kebbe (Kobba, Kubba)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bulguru süzgece alıp soğuk su ile yıkayın. Soğanları rendeleyin. Kıyma, su, yağ, tuz ve baharatları ekleyip iyice karıştırın. Bulgur ile maydanozu ilave edin.

Karışımı yağlanmış fırın kabına alıp bastırarak yayın. Bıçak ile baklava dilim şeklinde keserek ortalarına birer top karabiber yerleştirin. 200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip yanında yoğurtla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Et Tarifleri Lübnan Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Et Mansaf
Tahinli balık
Etli humus
Balık Sayadieh
Hurmadan şerbet (Jallab)
Gyrabeh