Solento Usulü Fettuccine
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Solento Usulü Fettuccine Tarifi İçin

Malzemeler

Solento Usulü Fettuccine

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanı soyup rendeleyin. Kereviz ve havucu temizleyip rendeleyin. Sarımsakları soyup ezin. Büyük bir tavada zeytinyağını ısıtın.
  2. Soğan, kereviz, havuç ve sarımsağı ekleyip yumuşayıncaya kadar soteleyin. Nohut, biberiye ve tuzu ilave edin.
  3. Tavaya 1.5 bardak suyu ekleyin. Karışım sos kıvamına gelinceye kadar hafif ateşte 8 dakika pişirin.
  4. Fettuccine’yi tuzlu kaynar suda haşlayıp süzün. Hazırladığınız sos ve maydanozla harmanlayın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sos Tarifleri İtalyan Mutfağı Yemekleri Makarna Tarifleri Bakliyat Tarifleri Pilav ve Makarna Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Orzotto
Etli Ravioli
Çikolatalı Ravioli
Trippa Alla Milanese
Torta Susanna
Gnocchı Alla Romana