Crostini Di Fegatini Toscani
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

İtalyan mutfağıyla özdeşleşen crostini di fegatini toscani, tavuk ciğeri, hamsi fileto ve kapari ile hazırlanan bir meze çeşididir. Tapas olarak da ikram edilen bu yemek, ince dilimlenmiş ekmeğin üzerinde servis edilir. Malzemeler hazırsa, İtalyan usulü crostini di fegatini toscani tarifi için detaylara geçebiliriz.

Daha fazlası için İtalyan yemeklerine göz atın.

Crostini Di Fegatini Toscani Tarifi İçin

Malzemeler

Crostini Di Fegatini Toscani

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kırmızı soğanı ince ince doğrayın. Tencereye tereyağını ve soğanları alarak kızartın.
  2. Soğanlar kahverengiye dönmeye başlayınca, temizlenmiş tavuk ciğerini ekleyin.
  3. Tahta kaşıkla karıştırarak 15 dakika pişirin. Pişirme esnasında bir miktar et suyu ilave edin.
  4. Pişen yemeği mutfak robotundan geçirerek parçalayın.
  5. Daha sonra parçalanmış karışımı tekrar tencereye alın. Üzerine kapari, hamsi fileto, tuz ve karabiberi ilave edin.
  6. 15 dakika daha pişirin. Eğer kuru kaldıysa, bir miktar daha et suyu ekleyin. 
  7. Karışım sürülebilir kıvama geldiğinde ocaktan alın. 
  8. Ekmeği dilimleyin ve fırında hafifçe kızartın.
  9. Hazırladığınız sosu, ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis edin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

İtalyan Mutfağı Yemekleri Meze Tarifleri MasterChef Tarifleri Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Orzotto
Etli Ravioli
Çikolatalı Ravioli
Trippa Alla Milanese
Torta Susanna
Gnocchı Alla Romana