Sığır Vindaloo
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sığır Vindaloo Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Ezme için

Sığır Vindaloo

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ezme için, tüm malzemeleri bir kaba alıp iyice karıştırın. Karışımı bir tavaya alıp 10 dakika soteleyin.
  2. Biraz su ekleyip biberler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilınınca karışımı süzgeçten geçirip püre haline getirin.
  3. Yağı bir tavaya alıp ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin. Eti ilave edip 10 dakika pişirin.
  4. Zencefil, acı biber ve sarımsağı ekleyip 5 dakika soteleyin. Sırasıyla domates püresi, yoğurt ve tuzu ekleyin.
  5. Etler suyunu bırakıp çekinceye kadar 20 dakika daha pişirin. Taze kişniş ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Paneer Pasanda
Murgh Makani
Tandoori Tavuk Tikka
Besan Ladoo
Gulab Jamun (Hint Tatlısı)
Kabuli chana (HİNDİSTAN)