Rokfor Peynirli Profiterol
Hazırlanma Süresi : 50 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Klasik profiterol tarifine mutlaka göz atın.

Rokfor Peynirli Profiterol Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç malzeme için

Rokfor Peynirli Profiterol

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Margarin ile suyu bir tencerede kaynatın. Un ve tuz ekleyip karıştırarak yaklaşık 10 dakika pişirin.
  2. Ateşten alıp ılınmaya bırakın. Yumurtaları teker teker ekleyip mikserle çırpın.
  3. Hamuru krema sıkma torbasına doldurup fırın tepsisine minik toplar şeklinde aralıklı olarak sıkın.
  4. 180 dereceye ayarlanmış fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarmadan soğumasını bekleyin.
  5. Diğer tarafta rokfor peyniri, krema ve ceviz içini bir kasede iyice karıştırın.
  6. Karışımı krema sıkma torbasına aktarın ve profiterol toplarının altından batırarak içlerini doldurun.
  7. Üzerlerine peynir karışımından bir miktar sürüp birer frenk soğanı ve ceviz yerleştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Çikolatalı Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Airfryer'da Hellim Kızartması
3 sürpriz soslu peynir topları
Naneli ve aromalı buratta peyniri
Vegan Krem Peynir
Vegan Kaşar Peyniri
Grilled Cheese