Kuruyemişli Tart
Hazırlanma Süresi : 45 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kuruyemişli tart nasıl yapılır dediğinizi duyar gibiyiz... Sevilen, merak edilen lezzetleri teknik ve püf noktalarıyla birlikte yemekseverlerle buluşturan Lezzet Mutfak Okulu'nda bu hafta 'Kuruyemişli Tart' tarifi var. Reçete Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü eğitmen şefi İbrahim Arslanoğlu'nun eşliğinde öğrencisi Dicle Nehir'den geliyor. Lezzet bombası kuruyemişli tartımızı dondurmayla tamamlıyoruz. Şimdi kuruyemişli tart Tarifine yakından bakalım... Lezzet Mutfak Okulu'nu Lezzet.com.tr ve Lezzet'in Youtube kanalından takip edebilirsiniz:

Kuruyemişli Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için:

İç harcı için:

Dışı için:

Kuruyemişli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  Püf Noktası
  • Kuruyemişli tart yaparken nelere dikkat edilmeli? Tarifin bazı püf noktaları şöyle:
  • Elma rendesi suyunu salmadan kuru meyveleri eklememeliyiz.
  • Kuru meyvelerin çok fazla kavrulmaması gerekiyor.
  • Makine kullanmayanlar için tereyağının yumuşak olması gerekiyor.

Tarif Kategorileri

Kuruyemişli Tarifler Hamur İşi Tarifleri Video Tarifler Tart Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Elmalı glutensiz cezerye