Kuruyemişli Lokumlar
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuruyemişli Lokumlar Tarifi İçin

Malzemeler

Kuruyemişli Lokumlar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Milföy hamurlarını 10 dakika oda ısısında bekletin ve yuvarlak kurabiye kalıbı ile kesin.
  2. Minik silikon kek kalıplarına yerleştirin. Hamurların içlerine yarım çay kaşığı kadar fıstık ezmesi doldurun.
  3. Üzerine fıstık ve fındık yerleştirin. 200 dereceye ayarlanmış fırında 15-20 dakika pişirin.
  4. Fırından çıkardıktan sonra kuruyemişlerin üzerine bal gezdirin ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Atıştırmalık Tatlı Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Elmalı glutensiz cezerye