Kavrulmuş Fındıklı Sebze Püresi
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kavrulmuş Fındıklı Sebze Püresi Tarifi İçin

Malzemeler

Kavrulmuş Fındıklı Sebze Püresi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sebzelerin kabuğunu soyup tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip yumuşayana kadar haşlayın. Sebzeleri tencereden alıp püre şeklinde ezin. Süt, zeytinyağı, tuz, karabiber, tereyağı ekleyip karıştırın. Büyük bir servis tabağına alın. İri kırılmış fındıkları pürenin üzerine serpin. Taze kekik dallarıyla ile süsleyip servis yapın.

Havuç:
Vücuda sayısız faydası olan havuç, özellikle içerdiği A vitamini sayesinde gözler için çok faydalıdır. Salataların temel malzemelerinden biri olan havuçla tatlı-tuzlu birçok tarif yapmak mümkün.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Elmalı glutensiz cezerye