Ev Yapımı Granola
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ev Yapımı Granola Tarifi İçin

Malzemeler

Ev Yapımı Granola

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 170 dereceye ayarlayın. Yulaf ezmesi, badem, ceviz içi, şeker, tuz ve vanilyayı geniş bir kapta harmanlayın. Bal ve badem aromasını ekleyip karıştırın ve yağlı kağıt serili tepsiye aktarın. Tepsiyi fırına yerleştirin ve her 15 dakikada bir karıştırarak 35-40 dakika pişirin. Fırından alıp kuru yaban mersini ve kayısıları ekleyin ve tamamen soğuyana kadar oda ısısında bekletin. Yoğurt ve taze meyveler ile servis yapın.

Dilerseniz, düşük kalorili ballı çıtır granola tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Elmalı glutensiz cezerye