Çıtır Yulaf Ve Kuruyemiş
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çıtır Yulaf Ve Kuruyemiş Tarifi İçin

Malzemeler

Çıtır Yulaf Ve Kuruyemiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Fındıkları ve bademleri iri parçalar şeklinde doğrayın. İri kıyılmış Hindistan cevizi ve tuzu ekleyip harmanlayın. Bal ve fındık yağını ekleyip tekrar harmanlayın. Karışımı yağlı kağıdın üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında her 10 dakikada bir karıştırarak 30 dakika pişirin. Tepsiyi fırından alıp arada karıştırarak soğutun. Küçük parçalar şeklinde kırılmış ve draje çikolataları ekleyin. Üzerine süt ekleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Yulaflı Tarifler Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Elmalı glutensiz cezerye