Kraker Canavarı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kraker Canavarı Tarifi İçin

Malzemeler

Kraker Canavarı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Derin bir kapta un, tereyağı, tuz, kabartma tozu, soğan tozu ve rendenin ince tarafıyla rendelenmiş eski kaşar peynirini ekleyip yoğurun. Tezgaha un serpip merdane yardımıyla yufkadan biraz daha kalın olacak şekilde açın. Su şişesi kapağıyla daire şeklinde kesin. Mini bir üçgen dilim çıkarın. Hamurların üzerine şiş yardımıyla göz yapın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Buzdolabında 20 dakik bekletin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 7-8 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tuzlu Kurabiye Tarifleri Kurabiye Tarifleri Çocuk Yemekleri Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Hayvanlar kurabiye dünyası
Meyveli dondurma
Kırmızı tavuk hamburger
Çiçek yumurta ve kuşlar
Sebzeli pilav ormanı
Yulaflı tavşan